Testimonials

Add A Testimonial
Bernie e Mario
Lo scorso anno siamo stati per una settimana / otto giorni, in gennaio. La location è perfetta per il centro, e le colazioni di Renè sono davvero fantatiche. Spero di poter tornare anche quest'anno ad inizio 2015.
Monique, marjon en agno
Als eerste gasten hebben we een heerlijke overnachting gehad in jullie prachtige b&b. Leuke attente gastheren voor wie niets teveel is. Ik denk dat mede door jullie lekkere champagne wij geslaagd zijn voor ons examen verpleegkundig endoscopisten. Dank je.
Nienke
Deze B&B is een echte aanrader! De kamers zijn smaakvol en gezellig ingericht. Uitstekend bed en nette badkamer. De ontvangst was hartelijk en ook het ontbijt liet niets te wensen over. En dat alles op een geweldige locatie in hartje Utrecht.
Maggie Kooman
Heel prettige B & B! Prima bed, net sanitair en gezellige woonkamer. Uitgebreid ontbijt en gastvrije behandeling. Een aanrader.
M. van der Heijden
Wat een fijne B&B!
Een hele aardige gastheer, voor wie geen moeite teveel is, bereid om te helpen waar hij kan.
Een lekker bed; we hebben uitgeslapen, dus helemaal geen last gehad van het Carillion. Het was fijn om na een winkeldag lekker op de comfortabele bank te kunnen ploffen.
Het ontbijt was top, genoeg keus aan vleeswaren, kaas, jam, daarnaast lekkere verse jus en een eitje.
De locatie is optimaal, kan niet centraler.
En wat wij ook belangrijk vinden; alles was schoon!
Echt een aanrader.
Page: 1 2